onsdag 1 december 2010

Decemberhoroskopet

Att du ska ha så svårt att förstå vad man säger? Du tänker dig ju inte för och du är en usel lyssnare just nu i december. Ja, hela december faktiskt. Det är ju snart jul, vad håller du på med? Julen ska ju vara en glad och trevlig tid. Men nä nä, du ska bestämt gå runt och hålla på.
Du är äcklig. Men jag ser samtidigt att det kan komma en chans att tänka om, någonstans i december ser jag att den chansen kommer. Fram tills dess är du riktigt äcklig. Du tror att folk i din närhet tycker att du är härlig. Nej, de tycker inte att du är härlig. Det tycker de inte alls, för de tycker att du är äcklig.

Kärleken då? Tja, det går rätt bra för dig. Eller hyfsat i alla fall. Du är så äcklig.
Jag kan inte se exakt vad som kommer hända, det här är bara ett horoskop. Nej, det går inte att få tillbaka några pengar. Det är bara ett horoskop.
Äckel!

Julen blir en helt fantastisk tid för dig, du strålar och skrattar och alla tycker om dig. Däremot kommer det att bli ett väldigt fysiskt bråk mellan dig och Lasse (han kan heta Janne också, jag är osäker. Lasse eller Janne.) senare under natten mot juldagen. Det som händer är väldigt olyckligt, Lasse (eller Janne) trampar nämligen hål på luftmadrassen som du ska sova på. Varför då, undrar du. Jo, för han har en liten kniv under foten. Någon typ av fotkniv är det. Fråga mig inte varför. Så blir det i alla fall. Och sen är bråket igång.

Nyår orkar jag inte ens gå in på.

Vi sammanfattar din decembermånad på följande sätt:
  • Du är så äcklig
  • Du tycker att mitt horoskop är negativt
  • Du firar jul och sover skadad på en luftmadrass utan luft
Nu skriver jag fan inte ett ord till.

1 kommentar:

michael dahlkvist sa...

så jävla bra :)