måndag 19 december 2011

Julhoroskopet!

Efter en tids frånvaro, på grund av ett jättelångt fängelsestraff bland annat, kan jag nu presentera hur julen 2011 kommer att bli.

Klicka här för en liten upplevelseförstärkande ljudeffekt


Nu när en lång höst av hårt arbete i din gruva är över så känner du mer än någonsin att du har förtjänat lite bulle och julklapp. Glöm det. Det är inte därför vi är här. Vi ska nämligen tala om - just det - julen.
Själva julafton kommer att inledas med att du vaknar upp fylld av förväntan. Dock har du sovit väldigt illa och drömt hemska drömmar. Efter några minuters övervägande går du upp ur din sovkorg för att äta frukost. Här varierar det lite, folk äter ju olika saker till frukost. Vissa äter ingen frukost alls.
Efter frukosten kommer Ivar på besök. (Med reservation för namnfel)
Du tror att vederbörande är där för att hälsa på dig. Fel. Ni känner inte varandra och personen ifråga har endast gått till fel hem.
Således säger ni adjö och du stänger dörren. Här börjar det intressanta. Du glömmer bort att det är jul och åker på en väldigt lång resa istället. Du hamnar i Frankrike, Spanien och Japan. Du träffar en vacker kvinna som heter Lumi eller en man som heter Thomas. Ni spenderar era dagar väl och njuter av alla skatter ni har hittat på vägen. Ni köper en båt tillsammans. Ni får barn. Alla älskar er och ni är jättelyckliga!

Nej, nu skojade jag bara. Du går ju faktiskt inte ens upp på julaftonsmorgon, utan somnar om och väntar in nyårsafton istället. Och vad som händer då, ja det får vi veta nästa vecka.

Hej då.

2 kommentarer:

Äppelbottendenimbyxorsmannen sa...

Sitter som på nålar och inväntar nyårshoroskopet.

Martin sa...

Snart är det nytt år!